Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 5 dkg másla, 10 dkg slaniny, sůl, 6 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 4 hřebíčky, 2 dl sladké smetany, 1 mrkev, 20 dkg žampiónů, jíška, citrónová šťáva, 2 kostky cukru.

Bažanta protáhneme slaninou, osolíme a vložíme na pekáč na rozpuštěné máslo. Opečeme ze všech stran a slabě podlijeme a dusíme. Po půl hodině přidáme drobně nakrájenou mrkev, cukr, koření a nakrájené žampióny. Dusíme do měkka. Nakonec vmícháme smetanu a zahustíme jíškou. Podle chuti přidáme trochu citrónové šťávy a dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.