Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.30 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 6 dkg uzené slaniny, 1 cibule , 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), sůl, pepř, špetka červené papriky, 1 kelímek sladké nebo zakysané smetany citrónová šťáva, 1 lžička cukru, jíška.

Bažanta rozkrájíme na porce a osolíme. Uzenou slaninu nakrájíme na kostky a necháme rozpustit a vzpěníme na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a orestujeme. Vložíme naporcovaného bažanta, přisolíme, přimícháme mletou papriku, mletý černý pepř a přikryté dusíme doměkka. Občas podléváme horkou vodou. Měkké maso vyndáme do tepla, šťávu prolisujeme, přidáme smetanu a necháme přejít varem. Podle potřeby zahustíme jíškou. Podle chuti přidáme citrónovou šťávu a cukr. Do hotové omáčky vložíme maso a necháme prohřát.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.