Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.25 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 6 dkg uzené slaniny, 1 cibule , 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), sůl, pepř, špetka červené papriky, 1 kelímek sladké nebo zakysané smetany citrónová šťáva, 1 lžička cukru, jíška.

Bažanta rozkrájíme na porce a osolíme. Uzenou slaninu nakrájíme na kostky a necháme rozpustit a vzpěníme na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a orestujeme. Vložíme naporcovaného bažanta, přisolíme, přimícháme mletou papriku, mletý černý pepř a přikryté dusíme doměkka. Občas podléváme horkou vodou. Měkké maso vyndáme do tepla, šťávu prolisujeme, přidáme smetanu a necháme přejít varem. Podle potřeby zahustíme jíškou. Podle chuti přidáme citrónovou šťávu a cukr. Do hotové omáčky vložíme maso a necháme prohřát.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.