Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, sůl, 10 dkg slaniny, 15dkg uzeného bůčku, 3 lžíce strouhaného křenu promíchaného s 1 lžičkou cukru, 5 dkg másla.

Bažanta hustě protáhneme klínky uzeného bůčku. Osolíme a dovnitř vložíme 2-3 plátky bůčku, bohatě naplněné strouhaným křenem. Bažanta obalíme do plátku slaniny a pečeme na másle doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.