Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, sůl, hrstička mandlí zbavených slupky, hrst sušených hub, 2 mrkve, 1 malý celer.

Bažanta osolíme navrch i uvnitř a protáhneme střídavě jemnými klínky slaniny, půlkami oloupaných mandlí. Zbylé mandle posekáme a smícháme se lžící nastrouhané mrkve a celeru a naplníme spolu s játry, srdcem a žaludkem břišní dutinu. Bažanta vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo prsíčky dolů na mrkev a celer pokrájené na plátky a hrst předem namočených sušených hub. Na bažanta dáme rovněž plátky mrkve a celeru a přikryjeme plátky slaniny. Pečeme doměkka, podle potřeby podlejváme slabě vodou. Během pečení bažanta obrátíme a do dutiny břišní.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.