Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.38 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 20 dkg slaniny, 2 jablka, smetana, citrónová šťáva, sůl, 15 dkg másla.

Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme, podlijeme a dáme dusit na másle. Ke konci dušení přidáme jablka, oloupaná, nakrájená na čtvrtky a dusíme. Když je bažant měkký, vyndáme ho a naporcujeme. Jablka protlačíme přes sítko a do takto vzniklé kaše přidáme asi 3 lžíce smetany, několik kapek citrónové šťávy. Podle chuti si můžete ještě přidat 2 kostky cukru. Zamícháme, prohřejeme a podáváme k naporcovanému bažantu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.