Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.60 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, sůl,lžička cukru, tuk, 10 dkg uzené slaniny, 1 větší cibule, 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), 1 bobkový list, 5 kuliček pepře, 1 hřebíček, citrónová kůra a šťáva, 1 dl červeného vína, hladká mouky.

Bažanta zvenku i zevnitř osolíme. Cukr osmahneme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájenou slaninu, nastrouhanou cibuli, očištěnou a nastrouhanou zeleninu a vše spolu osmahneme. K opražené zelenině přidáme osoleného bažanta, bobkový list, pepř, hřebíček, kousek citrónové kůry a dusíme doměkka. Pak bažanta vyndáme a nakrájíme na porce. Šťávu zaprášíme moukou, trochu osmahneme, přilijeme červené víno a necháme přejít varem a prolisujeme. Hotovou šťávu dochutíme citrónovou šťávu a přelijeme na naporcovaného bažanta.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.