Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg  hřbetu, 1/2 l bílého vína, 1/2 l vody, 1 mrkev, 1 cibule, 1/2 celeru, 1 petržel, 6 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 2 jalovčinky, sůl.

Odblaněný hřbet dáme vařit do slané vody s vínem, cibulí, zeleninou a kořením. Měkký vyjmeme, pokrájíme na porce a podáváme s omáčkou.

Omáčka: 2 žloutky, lžička cukru, 3 lžíce rybízové zavařeniny, 20 dkg strouhanky,  5 dkg másla, šťáva a kůra z poloviny citronu, 1 lžíce koňaku, 3 lžíce vývaru. 
Žloutky utřeme s cukrem a rybízovou zavařeninou. Přidáme strouhanku osmaženou na másle, citrónovou šťávu a kůru, koňak a vývar a vše umícháme dohusta. 

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.