Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

2 kg méně hodnotného různého masa ze zvěřiny, 15 dkg uzeného vepřového bůčku, 30 dkg klobásek nebo párků, sádlo, 30 dkg mrkve, 4 pórky, kapusta, 1 cibule, svazeček petrželky, tymiánu, bobkového listu, palička česneku svázaný nití (přivážeme k uchu hrnce), sůl, celý pepř.

V kotlíku rozpustíme sádlo a opečeme na něm na kostky pokrájenou zvěřinu. Přidáme mrkev, pórek, kapustu rozkrojenou na 4 díly, cibuli, pepř, sůl, svazeček koření, česnek svázaný a přivázaný k uchu hrnce a zalijeme 1,5 l vody. Přivedeme prudce k varu, oheň zmírníme a zvolna pod pokličkou vaříme cca 2 hodiny, doplňujeme vodu. Pak přidáme pokrájený bůček a pokrájené klobásy a vaříme další hodinu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.