Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Maso na kotlíkový guláš můžeme předem upravit:

-Den předem maso naložíme do směsi olivového oleje, čerstvého tymiánu, s přídavkem roztlučeného jalovce (nesolíme).

-Den předem maso naložíme do směsi několika kuliček pepře, několika kuliček nového koření, trochu rozmarýnu.

-Den předem maso okořeníme směsí divoké koření, potřeme olejem a marinujeme.

Variace:

-před koncem dušení přidáme do téměř hotového guláše na kolečka nakrájenou klobásu,

-spolu s kostkami masa přidáme kořenovou zeleninu,

-spolu s kořením přidáme houby (sušené nebo čerstvé),

-okořeníme kořenící směsí „Divočina“,

-když přidáváme nakrájené brambory, přilijeme rovněž červené víno,

-místo vody nalijeme do kotlíku vývar,

-maso z černé můžeme nahradit jinou zvěřinou spárkaté zvěře. Můžeme také zpracovat přiměřené množství masa z bažanta. Zejména masa méně kvalitního (rozstřeleného). Maso si pro tuto příležitost můžeme uchovat v mrazáku. Po dokončení guláše je vhodné maso vyndat z omáčky a obrat z kostí,

-omáčku guláše můžeme nastavit vodou s přidáním paprikové vegety.

Poznámky:
-Když přidáme rajčata, papriku, brambory, tak již guláš nemícháme!

-Kotlíkové guláše zahušťujeme nastrouhaným bramborem.
 


 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.