Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Maso na kotlíkový guláš můžeme předem upravit:

-Den předem maso naložíme do směsi olivového oleje, čerstvého tymiánu, s přídavkem roztlučeného jalovce (nesolíme).

-Den předem maso naložíme do směsi několika kuliček pepře, několika kuliček nového koření, trochu rozmarýnu.

-Den předem maso okořeníme směsí divoké koření, potřeme olejem a marinujeme.

Variace:

-před koncem dušení přidáme do téměř hotového guláše na kolečka nakrájenou klobásu,

-spolu s kostkami masa přidáme kořenovou zeleninu,

-spolu s kořením přidáme houby (sušené nebo čerstvé),

-okořeníme kořenící směsí „Divočina“,

-když přidáváme nakrájené brambory, přilijeme rovněž červené víno,

-místo vody nalijeme do kotlíku vývar,

-maso z černé můžeme nahradit jinou zvěřinou spárkaté zvěře. Můžeme také zpracovat přiměřené množství masa z bažanta. Zejména masa méně kvalitního (rozstřeleného). Maso si pro tuto příležitost můžeme uchovat v mrazáku. Po dokončení guláše je vhodné maso vyndat z omáčky a obrat z kostí,

-omáčku guláše můžeme nastavit vodou s přidáním paprikové vegety.

Poznámky:
-Když přidáme rajčata, papriku, brambory, tak již guláš nemícháme!

-Kotlíkové guláše zahušťujeme nastrouhaným bramborem.
 


 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.