Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny z plece nebo seříznuté maso z boků, odřezky masa, 2 větší cibule, 2 lžičky sladké papriky, 1 / 2 lžičky pálivé papriky, srdce, 20 dkg jater, ledvinky, kmín, hladká mouka, sůl, 1 - 3 stroužky česneku, majoránka.

Zvěřinu nakrájíme na malé kostky. Játra odblaníme a nakrájíme na nudle. Z vepřových ledvinek odstraníme močovody, dobře propereme a nakrájíme na slabé plátky a vymáčíme ve vlažné vodě. Játra a ledvinky ještě spaříme ve vařící vodě. Na sádle osmažíme oloupanou na kostičky krájenou cibuli dozlatova, zapěníme paprikou, promícháme a mírně zalijeme vodou. Do tohoto základu přidáme kostky masa, kostičky jater a ledvinek a srdce. Okořeníme pepřem, majoránkou a utřeným česnekem. Dusíme pod poklicí doměkka. Když je maso téměř měkké, vydusíme šťávu na tuk, základ zaprášíme moukou. Po zasmahnutí zalijeme vodou nebo vývarem a dobře provaříme. guláš osolíme až nakonec.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.