Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jeleního (daňčího, srnčího) masa, 0,5 kg masa z divočáka (nebo vepřového), 20 dkg uzeného vepřového bůčku, 4 velké cibule, 4 papriky (i mírně pálivé), 6 rajčat, 5 stroužků česneku, mletý kmín, mletý pepř, 2 lžíce červené sladké papriky, 1 chilli paprička (můžeme nahradit chilli omáčkou), sůl, 1 kostka masového bujónu (rozpuštěného v 1 litru vody), olej nebo sádlo.

Maso nakrájíme na větší kostky, cibule nakrájíme nadrobno. Z paprik odstraníme jádřince a nakrájíme na proužky. Rajčata nakrájíme na osminky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Připravíme si asi 1 litr horkého bujónu z kostky. V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme nakrájený uzený bůček, česnek, cibuli a vše orestujeme. Přidáme maso ze zvěřiny, osolíme ho a posypeme červenou paprikou a krátce orestujeme. Vše zalijeme litrem bujónu, kastrol přikryjeme pokličkou a na mírném ohni dusíme asi hodinu. Přidáme špetku mletého kmínu a nakrájenou chilli papričku (nebo chilli omáčku ) a špetku mletého pepře. Promícháme, opět přikryjeme pokličkou a vše dusíme do měkka. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a papriky a chvilku podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.