Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.94 (8 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg zvěřiny, 8 dkg slaniny, sádlo, 10 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, 3 kuličky jalovce, 1 bobkový list, 1 kyselá okurka, jíška, 2 cibule, sůl, pepř.

Maso nakrájíme na větší kostky. Do každé propíchneme tenkým nožem otvor a jím protáhneme kousek slaniny, opepříme a osolíme. Na sádle osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, prudce osmahneme a přidáme koření. Mírně podlijeme a dusíme. Necháme tekutinu mírně vysmahnout, opět podlijeme a dusíme doměkka. Zahustíme jíškou a ještě chvíli podusíme. Nakonec přidáme kyselou okurku nakrájenou na kostičky (okurku můžeme vynechat).

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.