Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.82 (14 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg kýty ze zvěřiny, 1/4 lžičky pepře, sůl, jíška, 5 dkg másla, 2 větší cibule, 1/4 lžičky mletého nového koření, 1 lžička tymiánu, 3 až 4 bobkové listy, 3 dkg slaniny, 1 dl červeného vína, 4 vrchovaté lžíce šípkové zavařeniny.

Maso nakrájíme na kostky (cca 2x2cm), osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na rozehřátém másle. Přidáme tymián, nové koření, bobkové listy a vše dáme do pekáčku. Cibuli a špek přidáme vcelku (později rozmixujeme). Podlijeme vodou, pekáček zakryjeme a dusíme do měkka. Během dušení podléváme. Měkké maso vyndáme do tepla. Šťávu s cibulkou a špekem rozmixujeme. Přidáme víno, zavařeninu, podle chuti naředíme vodou, dosolíme a necháme přejít varem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.