Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.54 (14 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg kýty ze zvěřiny, 1/4 lžičky pepře, sůl, jíška, 5 dkg másla, 2 větší cibule, 1/4 lžičky mletého nového koření, 1 lžička tymiánu, 3 až 4 bobkové listy, 3 dkg slaniny, 1 dl červeného vína, 4 vrchovaté lžíce šípkové zavařeniny.

Maso nakrájíme na kostky (cca 2x2cm), osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na rozehřátém másle. Přidáme tymián, nové koření, bobkové listy a vše dáme do pekáčku. Cibuli a špek přidáme vcelku (později rozmixujeme). Podlijeme vodou, pekáček zakryjeme a dusíme do měkka. Během dušení podléváme. Měkké maso vyndáme do tepla. Šťávu s cibulkou a špekem rozmixujeme. Přidáme víno, zavařeninu, podle chuti naředíme vodou, dosolíme a necháme přejít varem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.