Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny, sádlo, 3 cibule, 3 rajčata, 2 lžíce papriky, 3 zelené papriky, sůl, pepř.

Odblaněné maso nakrájíme na kostky, osolíme opepříme. Na drobno nasekanou cibuli osmažíme na sádle. Pánev odstavíme z ohně, přidáme mletou papriku, maso a vše promícháme. Maso krátce osmažíme, podlijeme, vodou, dosolíme a pomalu dusíme, podléváme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na kostky nakrájené rajčata a dodusímet.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.