Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny, sádlo, 3 cibule, 3 rajčata, 2 lžíce papriky, 3 zelené papriky, sůl, pepř.

Odblaněné maso nakrájíme na kostky, osolíme opepříme. Na drobno nasekanou cibuli osmažíme na sádle. Pánev odstavíme z ohně, přidáme mletou papriku, maso a vše promícháme. Maso krátce osmažíme, podlijeme, vodou, dosolíme a pomalu dusíme, podléváme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na kostky nakrájené rajčata a dodusímet.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.