Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.25 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z plecka, krku, žeber, 10 dkg másla, 10 dkg slaniny, 1 velká cibule, 2 menší mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru, 4 kostky cukru, 2 hřebíčky, 1 bobkový list, 6 celých pepřů, 6 zrnek nového koření, 1/3 l červeného vína, 2 dl vývaru, citrónová šťáva, 3 dkg másla, jíška.

Zvěřinu odblaníme a pokrájíme na kousky. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo, přidáme slaninu, cibuli a kořenovou zeleninu, vše pokrájené na kostičky nebo nudličky. Přidáme cukr a zasmahneme. Potom vložíme na kousky pokrájenou zvěřinu, osolíme a opečeme ze všech stran. Přidáme hřebíček, bobkový list, pepř, nové koření. Přilijeme červené víno a podusíme, pak přilijeme hovězí vývar nebo Masox rozpuštěný ve vodě, hrnec uzavřeme a dusíme doměkka 15-35 minut. Měkkou zvěřinu vyjmeme nebo shrneme ke straně, šťávu zahustíme jíškou a podle chuti zakapeme citrónovou šťávou. Necháme přejít var a podáváme se zvěřinou.

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.