Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.90 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg zvěřiny, 1větší cibule, 2 lžíce másla, sůl, 20 dkg žampionů nebo jiných hub, 1 lžíce hladké mouky, citronová šťáva, pepř.
Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Na másle osmahneme polovinu cibule, přidáme nakrájené maso, opečeme, osolíme, podlijeme mírně vodou nebo vývarem a dusíme téměř do měkka. Na další 1 lžíci másla zpěníme druhou polovinu cibule, přidáme lžíci hladké mouky, osmahneme. Přidáme pokrájené houby, zakapeme citronovou šťávou a dusíme do poloměkka. Podušené houby přidáme ke zvěřině a společně dodusíme do měkka. Podle potřeby ředíme vývarem, dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.