Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny, sádlo, 10 dkg slaniny, sádlo (olej),1 větší cibule, 1 kapie, pepř, jíška, sůl, 1 zakysaná smetana, malé sterilované lečo.

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na sádle. Přidáme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vložíme kostky masa, které opečeme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Při dušení maso občas podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu poněkud vydusíme a zahustíme jíškou. Přidáme smetanu, zeleninové lečo a chvíli povaříme. Potom vložíme maso, dosolíme a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.