Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (8 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny, sádlo, 10 dkg slaniny, sádlo (olej),1 větší cibule, 1 kapie, pepř, jíška, sůl, 1 zakysaná smetana, malé sterilované lečo.

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na sádle. Přidáme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vložíme kostky masa, které opečeme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Při dušení maso občas podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu poněkud vydusíme a zahustíme jíškou. Přidáme smetanu, zeleninové lečo a chvíli povaříme. Potom vložíme maso, dosolíme a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.