Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z plecka, krku nebo žeber, 15 dkg sádla, 2-3 velké cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžička papriky, 3 větší zelené papriky, 4 větší rajčata (nemáme-li, tedy 3 lžíce protlaku), 1/3 l bílého vína, sůl, mletý pepř, 1 lžíce majoránky, 60 dkg brambor, 1 lžička kmínu.

Zvěřinu pokrájíme na kousky. Na sádle osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme papriku, zamícháme a vložíme připravenou zvěřinu. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, majoránku a opečeme ze všech stran. Jakmile se šťáva vysmahne, podlijeme trochu vínem, přidáme pokrájená oloupaná rajčata, vydusíme a opět podlijeme vínem. Hrnec dobře uzavřeme. Když je maso zpola měkké, přidáme nakrájené brambory a nakrájené paprikové lusky, přilijeme zbytek vína a dodusíme doměkka. Připravujeme-li pokrm v tlakovém hrnci, dáme do něj po opečení zvěřiny podložku, aby se nám pokrm nepřipálil. V obyčejném hrnci je třeba během přípravy obsahem několikrát zamíchat.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.