Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.33 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny, 2 středně velké cibule cibule, olej, 3 stroužky česneku, mletý pepř, červená paprika, sůl, 2 paprikové lusky, 10-15 dkg rajčat, 1 dl červeného vína.

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme prolisovaný česnek, hrnec odstavíme z plotny, přisypeme plnou lžíci červené papriky a rychle promícháme. Přidáme připravené maso, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Podle potřeby stále podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme nadrobno pokrájené paprikové lusky a po 10-15 minutách také nakrájené rajčata. Když je maso měkké, přidáme trochu červeného vína a ještě několik minut vaříme při mírné teplotě, aby vznikla jemná krémová omáčka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.

Prezidetn