Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny, 1 pórek, hrst nasekaných mandlí, olej, mletý pepř, sůl, špetka tymiánu, 1 kelímek sladké smetany, lžíce ústřicové omáčky.

Zvěřinu z mladého kusu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, jemně okořeníme tymiánem a promícháme s lžící ústřicové omáčky. Zakapeme olejem a necháme přes noc uležet. Potom maso osmahneme na oleji, po chvilce přidáme na kolečka nakrájený pórek a oloupané nasekané mandle a dodusíme do měkka. Měkké maso zalijeme smetanou a ještě chvíli dusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.