Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.20 (10 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny (kýta, plec), podle chuti houby, 2 cibule nakrájené na kostičky, 1 sladká smetana, jíška, 1 bujónová kostka, sůl, 5 kuliček nového koření, 8 kuliček pepře, 3 bobkové listy.

Zvěřinu nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, osolíme, přidáme cibuli, houby, zalijeme mírně vodou, přidáme koření do sítka na čaj, bujónovou kostku a dusíme do měkka. Poté vyjmeme sítko s kořením, přidáme smetanu a povaříme, dochutíme ústřicovou omáčkou nebo sojovou omáčkou, dosolíme a zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.