Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg zvěřiny ze hřbetu, 2 mandarinky, 1,5 dkg cherry rajčátek, 2 lžíce rajského protlaku, 1 lžička cukru, 2 lžíce oleje, 1 lžíce úsrtřicové omáčky, chilli omáčka, sůl.

Mandarinky nejprve oloupeme, rozebereme na měsíčky, které také oloupeme až na dužinu a tu nakrájíme na kousky. Odkapanou šťávu z mandarinek uchováme. Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme v pánvi na rozehřátém oleji. Potom přidáme protlak, sójovou omáčku, šťávu z mandarinek, cukr a jemně nakrájenou chilli papričku, promícháme a krátce povaříme. Pak přidáme nakrájená cherry rajčátka a krátce prohřejeme. Na závěr přimícháme dílky mandarinek a vše podle chuti dosolíme. Podáváme s vařenou rýží nebo opékanými bramborami.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.