Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny, slanina, 2 cibule, 3 papriky, olej, kečup, bobkový list, pepř, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na menší kostky, osolíme a opepříme. Kostičky slaniny rozškvaříme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce osmahneme. Přidáme zvěřinu a dusíme za mírného podlévání ve vlastní šťávě. Před dokončením přidáme na proužky nakrájené papriky a dusíme do změknutí. Dochutíme ostřejším kečupem, mletým pepřem, dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.