Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg hřbetu nebo kýty, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 2 hřebíčky, hrstička oloupaných mandlí, 1 velká cibule, olej, vývar, sůl.

Omáčka: 1 lžíce citrónové šťávy, 1 dl šťávy z višňového kompotu, 1 dl vypeckovaných višní, 5 dkg oloupaných mandlí, 1 lžička ústřicové omáčky, 1 dl bílého vína, jíška.
Suroviny omáčky rozmixujeme.

Zvěřinu odblaníme, protáhneme hustě klínky slaniny střídavě s oloupanými půlkami mandlí. Maso osolíme, opepříme a osmahneme na oleji.  Maso vložíme na pekáč, přidáme pokrájenou cibuli a 2 hřebíčky. Pečeme do měkka za občasného podlévání vývarem nebo vodou. Měkké maso vyndáme do tepla. Do šťávy z pečeně  přidáme připravenou rozmixovanou omáčku a krátce povaříme a dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.