Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.15 (10 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

MŮJ TIP
1-1,2 kg zvěřiny, 4-6 stroužků česneku, olej, sůl.

Marináda: 2 lžíce olivového oleje (pokud nemáme, použijeme slunečnicový olej) , 1 menší cibule jemně nakrájená, 2 polévkové lžíce kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, špetka pepře, ½ lžičky soli, 1 lžíce ústřicové omáčky, Worcesterová omáčka na zastříknutí marinády, citronová šťáva z ½ citronu. Vše dáme do hrnečku a promícháme.

Odblaněnou kýtu nebo hřbet protáhneme klínky česneku, osolíme, potřeme olejem a dáme do pekáče. Maso potřeme lžičkou marinády, mírně podlijeme vodou a pečeme zvolna do měkka. Během pečení maso postupně  potíráme marinádou. Podle potřeby pečeni podléváme horkou vodou. Měkké maso rozkrájíme na plátky a přelijeme šťávou.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.