Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg plátků z mladého kusu, 20 dkg uzeného vařeného masa nebo šunky, 15 dkg tvrdého sýra, pepř, kečup, zelená petrželka, olej, sůl.

Maso na plátky, uzené maso nebo šunku a sýr pokrájíme na stejně velké plátky. Z masa nakrájíme 8 plátků, z uzeného masa a sýra jen 4. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran osmahneme a vyndáme z pánve. 4 plátky dáme na pekáč na ně položíme uzené maso, sýr a znovu plátky ze zvěřiny. Jednotlivé hromádky sepneme párátky, potřeme hořčicí, podlijeme trošičku vodou a dáme do trouby na půl hodiny zapéct.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.