Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu nebo kýty, 5dkg slaniny, lžíce papriky (může být míchaná sladká s pálivou), 1 lžíce mouky, 2 dl sladkého bílého vína, 2 dl kysané smetany, 5 dkg žampiónů, máslo, jíška, olej, 2 dl hovězího vývaru, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, protáhneme klínky slaniny, osolíme, popaprikujeme, obalíme v mouce, opečeme na oleji. Plátky vyndáme do tepla. Do výpeku přidáme zbylou papriku, zalijeme vývarem, vínem a smetanou a přidáme pokrájené žampióny. Omáčku dosolíme, přidáme jíšku, rozmícháme,  povaříme a podáváme k opečeným plátkům.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.