Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.20 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty, 4 drcené jalovčinky, 4 menší cibule, 8 plátků slaniny (může být i prorostlá anglická), 4 žampióny, pepř, 2 stroužky česneku, olivový olej, sůl.

Plátky lehce naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den z masa oklepeme jalovčinky, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem (můžeme ještě okořenit kořením na divočinu). Na kus alobalu dáme plátek slaniny, polovinu koleček z jedné cibule, plátek masa, na něj kolečka z druhé poloviny cibule, nakrájený žampión, který jsme trošku osolili a nahoru plátek slaniny. Alobal dobře uzavřeme a dáme na plech. Pečeme asi hodinu, potom alobal nahoře rozevřeme a pečeme, až je slanina dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.