Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky ze kýty nebo hřbetu, 5 dkg slaniny, 1 střední cibule, 1 jablko, 1/2 hrnku vývaru, pepř, sůl.

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a roztavíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme a plátky na cibuli opečeme z obou stran. Maso podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a dusíme do změknutí. Když je maso měkké, přidáme do šťávy oloupané jablko nakrájené na plátky a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.