Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky ze kýty nebo hřbetu, 5 dkg slaniny, 1 střední cibule, 1 jablko, 1/2 hrnku vývaru, pepř, sůl.

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a roztavíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme a plátky na cibuli opečeme z obou stran. Maso podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a dusíme do změknutí. Když je maso měkké, přidáme do šťávy oloupané jablko nakrájené na plátky a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.