Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 1 cibule, 15 dkg rajčat, 4 zelené papriky 2 dl zakysané smetany, hovězí vývar (bujón), olej, sůl.

Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a protkáme nudličkami slaniny. Na pánvi s troškou oleje orestujeme kostičky slaniny, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Potom na cibuli přidáme plátky, osmažíme z obou stran podlijeme vývarem a pak na mírném ohni pod pokličkou dusíme do měkka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Zelené papriky nakrájíme na nudličky a přidáme spolu s rajčaty k masu, když už je měkké. Vše chvilku podusíme, přidáme zakysanou smetanu, necháme přejít varem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.