Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty z mladého kusu, sůl, pepř, olej, máslo, 2 lžíce vypeckovaných kompotovaných višní, 2 lžíce pokrájených kompotovaných meruněk nebo broskví, 2 lžíce pokrájených kompotovaných hrušek, 2-3 lžíce Staré Myslivecké, 6 lžic šlehačky, 1 lžička škrobové moučky, troška citrónové šťávy a strouhané citrónové kůry, 2 lžíce sekaných opečených mandlí nebo ořechů.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, lehce naklepáme, osolíme a opepříme. Na pánvi plátky po obou stranách opečeme, vyndáme do tepla. Ovoce vyndáme z nálevu, vložíme na pánev. Zalijeme Mysliveckou, přidáme šlehačku našlehanou se lžičkou škrobové moučky a necháme přejít var. Šťáva musí být hladká a v ní kousky ovoce. Podle chuti můžeme přidat trošku citrónové šťávy a kůry. Šťávu s ovocem přelijeme na opečené plátky. Navrch posypeme sekanými opečenými mandlemi nebo oříšky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.