Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mladé zvěřiny, 1 větší cibule, 15 dkg anglické slaniny, pepř, olej, sůl, (máslo).

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a slaninu na kostičky Vše na pánvi osmahneme. Do misky vložíme maso s cibulí a pokrájenou anglickou slaninou, mírně zalijeme olejem a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici odležet. Druhý den dáme vše do pekáče, podlijeme trošičku vodou a pečeme za občasného podlévání do měkka. Ke konci můžeme pečeni zjemnit kouskem másla.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.