Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mladé zvěřiny, 1 větší cibule, 15 dkg anglické slaniny, pepř, olej, sůl, (máslo).

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a slaninu na kostičky Vše na pánvi osmahneme. Do misky vložíme maso s cibulí a pokrájenou anglickou slaninou, mírně zalijeme olejem a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici odležet. Druhý den dáme vše do pekáče, podlijeme trošičku vodou a pečeme za občasného podlévání do měkka. Ke konci můžeme pečeni zjemnit kouskem másla.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.