Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 -1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 2-3 velké cibule, 10 dkg slaniny pokrájené na nudličky, pepř, máslo, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi s víkem osmahneme na másle kolečka pokrájené cibuli. Přidáme slaninu nakrájenou na nudličky a na to vložíme připravené plátky. Dusíme na mírném ohni, občas obrátíme. Nepodléváme buď vůbec, anebo jen velmi málo. Jakmile šťáva vysmahne, jsou plátky hotové.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.