Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

6 plátků z kýty, 0,5 dl červeného vína, olej, 1 kelímek zakysané smetana, 3 lžíce brusinkového kompotu, sůl.

Plátky naklepeme a naložíme do marinády a necháme v chladu odležet 1-2 dny.
Plátky vyjmeme z marinády, posolíme a prudce na pánvi opečeme, podlijeme částí marinády a dusíme pod pokličkou do měkka za občasného míchání a podlévání marinádou. Plátky vyjmeme, na pánev dáme zbytek marinády, přidáme 1/2 dl vína, kelímek zakysané smetany, 3 lžíce brusinkového kompotu, dosolíme a povaříme.

Marináda:  2 dl červeného vína, 2 lžičky ústřicové omáčky, 3 stroužky rozmačkaného česneku, 2 lžíce oleje, sůl.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.