Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg kýty, 2 dl suchého červeného vína, 3 jalovčinky, 3 stroužky česneku, olivový olej, mletý pepř, 2 lžíce brusinkového kompotu, 2 bobkové listy, 1 kostka houbového bujónu, 2 lžíce zakysané smetany, sůl.

Z kýty nakrájíme 4 plátky, lehce naklepeme, naložíme do směsi z vína, roztlučeného jalovce, rozmačkaného česneku, pepře, 5 lžic oleje, 2 lžic brusinek a rozlámaného bobkového listu. Necháme v lednici marinovat 2 dny. Potom maso vyjmeme, otřeme nožem jalovčinky. Plátky zprudka opečeme na oleji a zalijeme zbytkem marinády. Přidáme 2 dl vína, v 1 dl horké vody rozmíchaný houbový bujón a dusíme 20 minut. Přidáme 2 lžíce zakysané smetany, dle chuti dosolíme a ještě 10 minut dusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.