Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg zvěřiny z kýty, olej, polohrubá mouka, sůl.

Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a v těstíčku. Osmahneme po obou stranách dozlatova.

Těstíčko:  2 dl světlého piva, 2 vejce, lžíce ústřicové omáčky, 5 dkg strouhaného sýra. pár kapek chilli omáčky, sůl.
V pivu rozšleháme vejce, přidáme mouku a sýr, ochutíme ústřicovou omáčkou, chilli omáčkou a osolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.