Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

45 dkg plátků, pepř, 1 cibule, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, 10 dkg žampionů, 2 rajčata, 1 zelená paprika, jíška, olej, sůl.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmažíme na tuku, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Podlijeme malinko vodou, přidáme nakrájené houby, proužky papriky, přisypeme mletou paprikou a dusíme do měkka. Hotové plátky vyndáme do tepla. Do omáčky přidáme pokrájená oloupaná rajčata, zahustíme jíškou a povaříme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.