Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

45 dkg plátků, pepř, 1 cibule, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, 10 dkg žampionů, 2 rajčata, 1 zelená paprika, jíška, olej, sůl.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmažíme na tuku, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Podlijeme malinko vodou, přidáme nakrájené houby, proužky papriky, přisypeme mletou paprikou a dusíme do měkka. Hotové plátky vyndáme do tepla. Do omáčky přidáme pokrájená oloupaná rajčata, zahustíme jíškou a povaříme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.