Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (12 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 jezevec, 8 stroužků česneku, 2-3 velké cibule, 10 dkg slaniny, sůl, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce.

Nálev: 2 litry vody, 1/4 litru octa, 1/4 litru bílého vína, 30 g soli, 2 nakrájené cibule, 15 dkg celeru, 10 dkg nakrájené petržele, 10 dkg nakrájené mrkve, 3 bobkové listy, 10 zrnek pepře, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček jalovce. Vše povaříme 15-20 minut.
Vychladlý nálev nalijeme do misky na porce jezevce a necháme odležet v chladu 2-4 dny ( jednou za den maso přeložíme).

Jezevce odblaníme a rozděláme na porce. Porce masa vyndáme z nálevu (který dále nepoužijeme), osušíme, prošpikujeme klíny slaniny a klíny česneku, osolíme, opepříme, přidáme zbylý česnek a slaninu, a dáme na pekáče. Přidáme nahrubo posekanou cibuli, lehce podlijeme vodou a pečeme za občasného podlévání do měkka.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.