Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (13 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Jezevec patří mezi šelmy lasicovité a proto zvěřina zvláště starších kusů poněkud nepříjemně zapáchá po lasičce. Mladí jezevci do 1 roku mají vynikající zvěřinu podobnou vepřovému. Staré jezevce raději nekonzumujme. Maso z jezevce v mrazáku rychle ztrácí na kvalitě, proto ho kuchyňsky zpracujeme co nejdříve. Říká se, že jezevčice tak nesmrdí.
Sádlo z jezevce má blahodárné účinky na zdraví, zejména na průdušky. Sádlo se ale musí vytavit na vodní lázni.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.