Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.32 (14 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Jezevec patří mezi šelmy lasicovité a proto zvěřina zvláště starších kusů poněkud nepříjemně zapáchá po lasičce. Mladí jezevci do 1 roku mají vynikající zvěřinu podobnou vepřovému. Staré jezevce raději nekonzumujme. Maso z jezevce v mrazáku rychle ztrácí na kvalitě, proto ho kuchyňsky zpracujeme co nejdříve. Říká se, že jezevčice tak nesmrdí.
Sádlo z jezevce má blahodárné účinky na zdraví, zejména na průdušky. Sádlo se ale musí vytavit na vodní lázni.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.