Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 mladá divoká kachna, 20 dkg slaniny, grilovací koření, nebo koření Divočina, sůl.

Kachnu protáhneme klíny slaniny, okořeníme grilovacím kořením (nebo divokým kořením), obalíme plátky slaniny, zabalíme do alobalu a upevníme na rožeň. V mikrovlnné troubě nebo na pánvi roztavíme zbylou slaninu. Kachnu grilujeme ½ hodiny. Pak kachnu sejme z grilu, sundáme alobal a plátky slaniny. Kachnu grilujeme do měkka a potíráme roztavenou slaninou. Kachnu sejmeme z rožně, naporcujeme a polijeme zbylou horkou slaninou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.