Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, majoránka, kmín, 20 dkg anglické slaniny, cibule, 15 dkg žampiónů, 15 dkg šunky, 1dl bílého vína, 5 dl koňaku. olej.

Kachnu povaříme asi 30 minut ve slané vodě a necháme ji vychladnout. Pak ji osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme majoránkou, kmínem, protkáme anglickou slaninou a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a upečeme doměkka ve vyhřáté troubě. Měkkou kachnu naporcujeme a dáme na mísu. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme očištěné a nakrájené žampióny, šunku, víno, koňak a podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.