Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, majoránka, kmín, 20 dkg anglické slaniny, cibule, 15 dkg žampiónů, 15 dkg šunky, 1dl bílého vína, 5 dl koňaku. olej.

Kachnu povaříme asi 30 minut ve slané vodě a necháme ji vychladnout. Pak ji osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme majoránkou, kmínem, protkáme anglickou slaninou a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a upečeme doměkka ve vyhřáté troubě. Měkkou kachnu naporcujeme a dáme na mísu. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme očištěné a nakrájené žampióny, šunku, víno, koňak a podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.