Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna (může být starší), sůl, 10 dkg slaniny, máslo, 1 menší mrkev, 1/4 menšího celeru, 1 malá petržel, 2 cibule, 2 dl červeného vína, sůl,  jíška.

Kachnu protáhneme slaninou a osolíme. Kachnu uvnitř  osolíme a vytřeme jednou nastrouhanou cibulí. Na pekáčku osmahneme na másle pokrájenou mrkev, celer, petržel a druhou posekanou cibuli. Kachnu po obou stranách opečeme. Pak vše vložíme do tlakového hrnce na podložku a dusíme doměkka 20-30 minut. Měkkou kachnu vyjmeme z tlakového hrnce a dáme zpět na pekáč, podlijeme vínem a spolu se šťávou a zeleninou necháme v troubě zčervenat. Podle potřeby ještě trochu podlijeme vodou. Pak šťávu propasírujeme a zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.