Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 divoká kachna, 10 dkg slaniny, máslo, 4 kuličky pepře, 2 dl bílého vína, 1 cibule, hladká mouka, sůl.

Kachnu protáhneme slaninou, osolíme a přelijeme bílým vínem, necháme na pekáči nejlépe přes noc. Ráno kachnu vyjmeme, dovnitř vložíme pepř a půlku cibule pokrájené na plátky. Kachnu dáme na pekáč s kouskem másla, zbytkem pokrájené cibule a plátky slaniny. Kachnu pečeme do měkka, přitom ji poléváme vínem, ve kterém byla naložena. Měkkou kachnu vyndáme do tepla, šťávu zaprášíme moukou nebo strouhaným suchým chlebem, povaříme a přelijeme na kachnu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.