Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 mladé divoké kachny,  2 jablka, 2 pomeranče, 4 lžíce rozinek, 2 lžíce rumu, 2 lžíce oleje (nebo máslo), vývar, 1 lžíce Solamylu, 1 lžička rybízového želé pepř, sůl.      

Kachny uvnitř i zvenčí osolíme a opepříme. Jablka a 1 pomeranč oloupáme, odstraníme jadérka a nakrájíme na kostky. Smícháme s rozinkami a rumem a naplníme kachny. Otvory zašijeme. Kachny potřeme olejem (nebo máslem), vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v troubě pečeme do měkka za občasného podlévání. Vývar rozmícháme se šťávou z druhého pomeranče a s ostatními přísadami. Přidáme k vypečené šťávě a rozmícháme dohladka. Necháme vzkypět a procedíme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.