Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

2 mladé divoké kachny,  2 jablka, 2 pomeranče, 4 lžíce rozinek, 2 lžíce rumu, 2 lžíce oleje (nebo máslo), vývar, 1 lžíce Solamylu, 1 lžička rybízového želé pepř, sůl.      

Kachny uvnitř i zvenčí osolíme a opepříme. Jablka a 1 pomeranč oloupáme, odstraníme jadérka a nakrájíme na kostky. Smícháme s rozinkami a rumem a naplníme kachny. Otvory zašijeme. Kachny potřeme olejem (nebo máslem), vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v troubě pečeme do měkka za občasného podlévání. Vývar rozmícháme se šťávou z druhého pomeranče a s ostatními přísadami. Přidáme k vypečené šťávě a rozmícháme dohladka. Necháme vzkypět a procedíme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.