Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 1 kelímek zakysané smetany, 1 lžíci másla, 2 jablka, hrstička sušených švestek, lžička cukru, špetka skořice, trochu hrubé mouky.

Kachnu osolíme, naplníme ji oloupanými jablky a předem v horké vodě nabobtnalými sušenými švestkami. Ovoce poprášíme skořicovým cukrem. Kachnu uzavřeme a dáme na pekáč s rozpuštěným máslem a pečeme do měkka. občas podléváme vodou. Potom divokou kachnu vyjmeme, ovoce z břišní dutiny vyndáme stranou a kachnu rozporcujeme. Do šťávy zamícháme smetanu s rozkvedlanou moukou, povaříme a procedíme. Ovoce dáme na talíři okolo masa a polijeme omáčkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.