Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.18 (11 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

MŮJ TIP
1 kachna, 7 dkg slanina, 2 pomeranče (nebo mandarinky), hrstička oloupaných mandlí (namočíme v horké vodě a oloupeme), sádlo, sůl, jíška.

Divokou kachnu rozdělíme na 4 díly, střídavě protáhneme slaninou a půlkami oloupaných mandlí, osolíme a dáme na pekáč na sádlo. Přidáme dílky oloupaných pomerančů zbavených jader a zbytek posekaných mandlí. Pečeme do měkka za občasného podlévání šťávou, zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.