Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.20 (10 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

MŮJ TIP
1 kachna, 7 dkg slanina, 2 pomeranče (nebo mandarinky), hrstička oloupaných mandlí (namočíme v horké vodě a oloupeme), sádlo, sůl, jíška.

Divokou kachnu rozdělíme na 4 díly, střídavě protáhneme slaninou a půlkami oloupaných mandlí, osolíme a dáme na pekáč na sádlo. Přidáme dílky oloupaných pomerančů zbavených jader a zbytek posekaných mandlí. Pečeme do měkka za občasného podlévání šťávou, zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.