Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (16 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Divokou kachnu upravujeme vždy co nejdříve, neboť se rychle kazí. Můžeme ji před úpravou vložit na hodinu i déle do kyselého mléka, aby ztratila příchuť bahna, kterou někdy mívá.
Před úpravou kachnu omyjeme a osušíme. Kachnu zbavíme mazové žlázy. Kachní prsíčka jsou podobně jako u bažanta suchá, proto je zpravidla protáhneme slaninou nebo obložíme plátky slaniny které upevníme nití. Maso při špikování musíme napíchnout, takže potom při pečení vytéká šťáva. Lepší je tedy maso zabalit do plátků slaniny (bardýrování), takto zůstane povrch masa neporušený. Uzenou slaninu můžeme nahradit anglickou slaninou nebo tučným uzeným bůčkem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.