Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg zvěřiny, 1 cibule, 1 vejce, 1 žloutek, sůl, mletý pepř,  olej.

Zvěřinu odblaníme, umeleme s cibulí, přidáme 1 vejce a 1 žloutek, osolíme, opepříme. Vytvoříme biftečky asi 2 cm silné, lehce natřeme olejem a necháme asi 1/4 hodiny odpočinout. Pak bifteky obalíme v mouce, rychle opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.