Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, 5 dkg másla, středně velká cibule, 15 dkg hub (žampiony, hřibovité houby).

Zvěřinu odblaníme, umeleme, osolíme opepříme, přidáme žloutek a propracujeme. Na rozehřátém másle osmahneme na jemno pokrájenou cibuli, přidáme na drobno pokrájené houby a dusíme do měkka. Houbovou směs smícháme s mletým masem a utvoříme biftečky a opečeme na sádle.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.