Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny, 8 plátků anglické slaniny,15 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1 dl mléka, mletý pepř, sůl.

Zvěřinu odblaníme, umeleme spojíme se strouhaným sýrem, pokapeme mlékem a necháme v chladu odležet, až se mléko vsákne. Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a utvoříme 8 biftečků. Obalíme je z boku biftečku plátky anglické slaniny (slaninu můžeme spojit párátkem) a ve vyhřáté troubě je na pečícím papíru upečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.